DUURZAME ENERGIE

Op iinitiatief van het Saxionlectoraat is de opleiding Duurzame Energie tot stand gekomen. Deze behandelt de principes die aan de winning van duurzame energie ten grondslag liggen.

 De opleiding start met het kader energietransitie en beleid van duurzame energievoorziening. Vervolgens worden bloksgewijs de onderwerpen zon, wind, water, biomassa, warmtepompen en energieopslag behandeld. Rekenvoorbeelden en praktijkvoorbeelden komen uitgebreid aan de orde. Aan het eind van de opleiding wordt er een volledige dag besteed aan rekenen en casuïstiek, inclusief rentabiliteitsberekeningen. Als lesmateriaal wordt gebruik gemaakt van het boek ‘ Toegepaste energietechniek, Duurzame energie’.

Data en plaats
De eerstkomende opleiding die plaats zal vinden is de Summercourse.
Deze dagopleiding staat momenteel gepland op 23, 24, 25, 26 juli (09.30-16.15 uur) en op 1 augustus het tentamen (14.00-15.30 uur) (data nog onder voorbehoud).
Vraag het volledige rooster aan via de knop Brochure hieronder.

De opleiding vindt plaats in het F&B Training Center te Hilversum.

Kosten
De kosten voor de Summercourse bedragen EUR 2.410,- (exclusief BTW).

Leden van FedEC, KIVI en VVM ontvangen EUR 75,- korting.
Elke tweede en volgende deelnemer van hetzelfde bedrijf en vestigingsadres ontvangt 15% korting op het inschrijvingsgeld, dit geldt voor aanmelding voor dezelfde opleiding op dezelfde datum.

Voor inhoudelijke informatie over de opleiding kunt u contact opnemen met de projectcoördinator:
M. (Lyn) McKerrow, lmckerrow@fbbv.nl

Stichting
Post Hoger Onderwijs Energiekunde

Johannes Geradtsweg 17b
1222 PK Hilversum

035 - 683 88 33
info@phoe.nl

© WAT-communicatie