DUURZAME ENERGIE

Op initiatief van het Saxionlectoraat is de opleiding Duurzame Energie tot stand gekomen. Deze behandelt de principes die aan de winning van duurzame energie ten grondslag liggen.

De opleiding start met het kader energietransitie en beleid van duurzame energievoorziening. Vervolgens worden bloksgewijs de onderwerpen zon, wind, water, biomassa, warmtepompen en energieopslag behandeld. Rekenvoorbeelden en praktijkvoorbeelden komen uitgebreid aan de orde. Aan het eind van de opleiding wordt er een volledige dag besteed aan rekenen en casuïstiek, inclusief rentabiliteitsberekeningen. Als lesmateriaal wordt gebruik gemaakt van het boek ‘ Toegepaste energietechniek, Duurzame energie’.

Data en plaats
Zodra de data bekend zijn van de eerstkomende opleiding, zal deze z.s.m. worden gepubliceerd.

Vraag het volledige rooster aan via de knop Brochure hieronder.

Kosten
De kosten voor de Summercourse bedragen € 2.410 (exclusief BTW).

Elke tweede en volgende deelnemer van hetzelfde bedrijf en vestigingsadres ontvangt 15% korting op het inschrijvingsgeld, dit geldt voor aanmelding voor dezelfde opleiding op dezelfde datum.

Informatie
Voor inhoudelijke informatie over de opleiding kunt u contact opnemen via het contactformulier of rechtstreeks naar info@phoe.nl.

  Stichting
  Post Hoger Onderwijs Energiekunde

PHOE secretariaat APPRHBB
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

035 - 542 75 29
info@phoe.nl

© WAT-communicatie