INKOOP VAN ENERGIE

De Post HBO-opleiding Inkoop van Energie is gericht op het inkopen van gas en elektriciteit voor bedrijven en overheden.
De opleiding bevat een solide behandeling van de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving.

Verder zorgen colleges over import en export van gas en stroom en interconnectoren voor meer inzicht in de markt. Duidelijk wordt hoe de handel plaatsvindt, hoe prijzen ontstaan en welke eisen aan contracten kunnen worden gesteld. Er is ook aandacht voor specifieke onderwerpen als het markttoezicht, duurzame energie, risicomanagement en inkoopcombinaties. De opleiding bevat een rekendag, die inzicht en vaardigheid biedt in inkoop en factuurbeoordeling. Als lesmateriaal wordt onder meer de uitgave ‘Inkoop van energie’ gebruikt. De opleiding duurt 10 woensdagavonden, 1 middag en 1 volledige rekendag. Bij het met succes afleggen van het tentamen ontvangt u een erkend Post-HBO diploma.

Datum en plaats
Zodra de data bekend zijn van de eerstkomende opleiding, zal deze z.s.m. worden gepubliceerd.

Kosten
Per 1 januari 2018 bedragen de kosten voor deze opleiding € 3.085 (exclusief BTW)

Elke tweede en volgende deelnemer van hetzelfde bedrijf en vestigingsadres ontvangt 15% korting op het inschrijvingsgeld, dit geldt voor aanmelding voor dezelfde opleiding op dezelfde datum.

Informatie
Voor inhoudelijke informatie over de opleiding kunt u contact opnemen via het contactformulier of rechtstreeks naar info@phoe.nl.

  Stichting
  Post Hoger Onderwijs Energiekunde

PHOE secretariaat APPRHBB
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

035 - 542 75 29
info@phoe.nl

© WAT-communicatie