NIEUWS

Zomer afsluiten met PHOE-diploma

30 augustus 2017

Studenten van de summercourses Energiebeheer en Duurzame Energie worden met een diplomering op 3 oktober beloond voor hun harde werk in de zomermaanden.

De post-HBO-diploma’s zullen 3 oktober vanaf 19.00 uur ’s avonds worden uitgereikt bij het F&B trainingscenter in Hilversum. Het diploma voor Energiebeheer toont aan dat professionals energiegebruik en -besparing kunnen overzien, beoordelen en veranderen. Deelnemers van Duurzame Energie die 3 oktober hun diploma krijgen, hebben laten zien dat ze duurzame toepassingen en hun doorrekentijden, aandachtspunten en subsidies kennen.

Avondopleidingen
Wilt u ook een post-HBO-diploma Energiebeheer of Duurzame Energie? Meld u dan aan voor de avondopleidingen die binnenkort beginnen. Duurzame Energie vindt plaats op 31 oktober (middag en avond), 7, 14, 21, 28 november, 12 december (hele dag) met tentaminering op 19 december. Energiebeheer begint op 30 oktober.

Meld u hier aan voor Duurzame Energie en hier voor Energiebeheer! Inhoudelijke vragen kunt u sturen naar info@phoe.nl.

Energie Talent Award 2017

02 juni 2017

Ook deze editie van de vakbeurs Energie krijgen aanstormende energietalenten de kans om zichzelf en hun innovatieve projecten onder de aandacht te brengen.

Meer lezen

Aandeel duurzame energie groeit amper

02 juni 2017

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Dit aandeel is vrijwel even groot als het jaar daarvoor.

Meer lezen

  Stichting
  Post Hoger Onderwijs Energiekunde

PHOE secretariaat APPRHBB
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

035 - 542 75 29
info@phoe.nl

© WAT-communicatie