NIEUWS

Test uw kennis bij PHOE op Vakbeurs Energie

2 oktober 2017

Gaat u naar de Vakbeurs Energie? Kom dan ook langs op het Kennisplein, waar PHOE een overzicht geeft van haar opleidingen voor energieprofessionals. Dan kan u gelijk de uitdaging aangaan en uw energetische kennis testen!

Met ruim 350 exposanten en honderden inhoudelijke sessies is de Vakbeurs Energie niet te missen voor energieprofessionals. De Brabanthallen in Den Bosch veranderen van 10 tot en met 12 oktober 2017 in een onmisbaar platform voor iedereen die ertoe doet in duurzame opwek en energiebesparing. Uniek aan de Vakbeurs Energie is de verbinding tussen sectoren: de gebouwde omgeving, de industrie en - door de combinatie met de vakbeurs Ecomobiel - mobiliteit.

Kennisquiz en minicollege
PHOE bevindt zich als stichting voor Post Hoger Onderwijs Energiekunde op het Kennisplein van de Vakbeurs Energie. Kom langs voor meer informatie over opleidingen zoals Energiebeheer, Duurzame Energie, Energieconsulent en Inkoop van Energie. Of  test uw kennis van energie tijdens de Energie Kennisquiz. PHOE laat de kans niet liggen om u ook tijdens de vakbeurs kennis te bieden met een minicollege. Wilt u dit ook niet missen? Meld u dan nu voor 9 oktober gratis online aan voor de Vakbeurs Energie en kom langs bij PHOE op het Kennisplein!

Informatie over PHOE
PHOE staat voor de stichting Post Hoger Onderwijs Energiekunde. Het is in 1988 opgericht met als doelstellingen om deskundige energieadviseurs op te leiden. PHOE biedt opleidingen aan op post-HBO-niveau op gebied van energiebeheer, duurzame energie en inkoop van energie. Daarnaast biedt PHOE de Examenopleiding Energieconsulent aan voor ervaren energieadviseurs. Degenen die slagen voor deze laatste opleiding kunnen zich laten inschrijven bij vereniging van energieadviseurs FedEC als Register Energieadviseur en mogen dan de erkende titel rea achter hun naam gebruiken. In de stichting PHOE participeren de volgende deelnemers:

  • Federatie van Energieconsultants (FedEC)
  • Avans Hogeschool
  • Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN)
  • Hogeschool INHolland (Alkmaar)
  • Hogeschool Zuyd
  • Technische Universiteit Eindhoven
  • Universiteit Utrecht

Energie Talent Award 2017

02 juni 2017

Ook deze editie van de vakbeurs Energie krijgen aanstormende energietalenten de kans om zichzelf en hun innovatieve projecten onder de aandacht te brengen.

Meer lezen

Aandeel duurzame energie groeit amper

02 juni 2017

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Dit aandeel is vrijwel even groot als het jaar daarvoor.

Meer lezen

  Stichting
  Post Hoger Onderwijs Energiekunde

PHOE secretariaat APPRHBB
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

035 - 542 75 29
info@phoe.nl

© WAT-communicatie