NIEUWS

Summercourse Duurzame Energie bijna van start

18 juli 2017

Ook deze zomer organiseert de Stichting PHOE weer een summercoursevariant van de opleiding Duurzame Energie. Niet iedereen is immers in de gelegenheid om deze post-HBO opleiding in de avonduren in te volgen.

Deelnemers zullen zich vanaf 25 juli weer onderdompelen in duurzame energietechnieken. De cursisten zijn dit jaar afkomstig van onder andere RVO, Siemens, Gresco, Enber en Enerfield BV.

Mogelijkheden en onmogelijkheden
Onze experts zullen ze de mogelijkheden en ook de onmogelijkheden tonen van duurzame technieken zoals warmtepompen, zonnepanelen en collectoren, windturbines, biovergisters. Deelnemers worden op de hoogte gebracht van de laatste subsidies en regelingen waar gebruik van kan worden gemaakt om deze toepassingen mede te financieren en op een juiste manier door te rekenen.

Dit najaar start deze opleiding ook weer als avondopleiding en wel vanaf 31 oktober. Benieuwd naar het programma? Wij sturen het u graag toe! Mail naar info@phoe.nl of neem contact op met de projectcoördinator Denise Landzaat.

Energie Talent Award 2017

02 juni 2017

Ook deze editie van de vakbeurs Energie krijgen aanstormende energietalenten de kans om zichzelf en hun innovatieve projecten onder de aandacht te brengen.

Meer lezen

Aandeel duurzame energie groeit amper

02 juni 2017

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Dit aandeel is vrijwel even groot als het jaar daarvoor.

Meer lezen

  Stichting
  Post Hoger Onderwijs Energiekunde

PHOE secretariaat APPRHBB
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

035 - 542 75 29
info@phoe.nl

© WAT-communicatie