NIEUWS

Slimmer energie inkopen?

28 augustus 2017

Leer in het voorjaar van 2018 meer over de inkoop van gas en elektriciteit voor bedrijven en overheden met de PHOE-opleiding Inkoop van Energie.

foto: Euronv.nl

Hoe komen energieprijzen tot stand, welke eisen worden aan contracten gesteld en hoe vindt de handel in gas en elektriciteit plaats? De PHOE-opleiding Inkoop van Energie behandelt in een reeks avondcolleges vanaf begin 2018 deze en andere vragen over de inkoop van energie.

Klaar voor de praktijk
Colleges van deze opleiding behandelen de import en export van gas en stroom, alsook markttoezicht, duurzame energie, risicomanagement en inkoopcombinaties. Om u voor te bereiden op de praktijk, is er ook een rekendag georganiseerd. Deze biedt inzicht en vaardigheid in factuurbeoordeling en inkoop.

Korting
Wilt u ook slimmer energie inkopen? Meld u dan aan voor EUR 2.995,- (exclusief BTW) aan. FedEC- en Kivi-leden krijgen 100 euro korting én elke tweede en volgende deelnemer van hetzelfde bedrijf en vestigingsadres ontvangt 15 procent korting! De PHOE-opleiding Inkoop van Energie duurt 10 woensdagavonden, 1 middag en 1 volledige rekendag en levert u een erkend post-HBO-diploma op!

Wilt u ook slimmer energie inkopen? Meld u dan aan voor de PHOE-opleiding Inkoop van EnergieInhoudelijke vragen kunt u sturen naar info@phoe.nl.

Energie Talent Award 2017

02 juni 2017

Ook deze editie van de vakbeurs Energie krijgen aanstormende energietalenten de kans om zichzelf en hun innovatieve projecten onder de aandacht te brengen.

Meer lezen

Aandeel duurzame energie groeit amper

02 juni 2017

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Dit aandeel is vrijwel even groot als het jaar daarvoor.

Meer lezen

  Stichting
  Post Hoger Onderwijs Energiekunde

PHOE secretariaat APPRHBB
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

035 - 542 75 29
info@phoe.nl

© WAT-communicatie