NIEUWS

Proeven van PHOE?

27 februari 2018

Energie is continu in beweging en professionals moeten hun kennis  blijven ontwikkelen. Wilt u weten wat PHOE u kan bieden? Kom dan langs bij de voorlichtingsbijeenkomst op 18 mei!

Opleidingen over duurzame energie, inkoop van energie, energiebeheer, advieskunde en het vak van energieconsulent. Welke rol u ook heeft in de energiemarkt en –transitie, Stichting Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE) biedt de opleiding die u verder helpt in uw dagelijkse praktijk en carrière. Bent u er nog niet uit welke opleiding u wilt, of spreekt u graag een voormalig deelnemer over zijn ervaringen? Meld u dan nu aan voor de PHOE-voorlichtingsbijeenkomst.

Programma, studielast en projectcoördinatoren
De eerstvolgende voorlichtingsbijeenkomst staat 18 mei gepland in het F&B Training Center, gelegen aan de Johannes Geradtsweg 17b in Hilversum. Vanaf 19.00 uur staat de koffie in Hilversum klaar! U kunt het programma van opleidingsinstituut PHOE inzien, studiemateriaal bekijken, in gesprek met projectcoördinatoren en vragen stellen aan voormalig cursisten.

Geïnteresseerd? Meld u dan per mail aan voor de voorlichtingsbijeenkomst!

Aandeel duurzame energie groeit amper

02 juni 2017

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Dit aandeel is vrijwel even groot als het jaar daarvoor.

Meer lezen

  Stichting
  Post Hoger Onderwijs Energiekunde

PHOE secretariaat APPRHBB
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

035 - 542 75 29
info@phoe.nl

© WAT-communicatie