NIEUWS

Kuijpers ‘zin in volgende ronde’ incompany-opleiding Duurzame Energie

12 april 2018

Technisch dienstverlener Kuijpers is enthousiast over zijn afgeronde incompany-opleiding Duurzame Energie. Het vakmanschap van docenten en de aanpassingsbereidheid van opleidingsinstituut PHOE werden in het bijzonder gewaardeerd.

Foto: Kuijpers.nl

Ontwerpers, projectleiders en BIM-engineers van Kuijpers ontvingen onlangs hun diploma’s voor de post-HBO-opleiding Duurzame Energie. Samen met opleidingsinstituut PHOE organiseerde Kuijpers een incompany-opleiding om de duurzame kennis in de organisatie te vergroten: “Het is onze ambitie om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Als technisch dienstverlener hebben wij de taak om verder te denken en onze klanten mogelijkheden aan te bieden die daar bij passen. Ook vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze mensen.”

Vakbekwaam en bereid tot aanpassing
Kuijpers heeft de incompany-opleiding inmiddels geëvalueerd en is tevreden, vertelt energieconsultant Geert-Jan van Heugten. “We hebben nu al zin in de volgende ronde en zijn enthousiast over deze opleiding.” Aan het begin van de incompany zijn op verzoek van Kuijpers kleine wijzigingen doorgevoerd in de lessen. “We hebben onze verwachtingen duidelijk gemaakt en PHOE toonde haar bereidheid tot aanpassing. Beide organisaties hadden als doel om een goede opleiding neer te zetten. Gecombineerd met de vakbekwame docenten van PHOE heeft dit geresulteerd in een mooi resultaat.”

Extra interactie
De technisch dienstverlener wil dat cursisten van de opleiding het duurzame aanspreekpunt worden van hun eigen vestigingen. Ook tijdens de opleiding kwamen medewerkers met verschillende functies in gesprek. Geert-Jan van Heugten: “Ik ben ervan overtuigd dat als je verschillende mensen bij elkaar brengt, men van elkaar kan leren. Met deze incompany wil Kuijpers zijn duurzame kennis vergroten, maar ook dat medewerkers elkaar nog beter kunnen vinden.” Meer interactie zou de volgende incompany-opleiding Duurzame Energie bij Kuijpers nog beter maken, concludeert energieconsultant Geert-Jan van Heugten daarom.

Energie Talent Award 2017

02 juni 2017

Ook deze editie van de vakbeurs Energie krijgen aanstormende energietalenten de kans om zichzelf en hun innovatieve projecten onder de aandacht te brengen.

Meer lezen

Aandeel duurzame energie groeit amper

02 juni 2017

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Dit aandeel is vrijwel even groot als het jaar daarvoor.

Meer lezen

  Stichting
  Post Hoger Onderwijs Energiekunde

PHOE secretariaat APPRHBB
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

035 - 542 75 29
info@phoe.nl

© WAT-communicatie