NIEUWS

Kuijpers kiest opnieuw voor PHOE

22 juli 2018

Met extra trots kondigt PHOE aan voor de tweede keer een incompany-opleiding te organiseren met technisch dienstverlener Kuijpers. De opleiding Duurzame Energie start 4 oktober.

Technisch dienstverlener Kuijpers liet in april aan PHOE weten enthousiast te zijn over de eerste afgeronde incompany-opleiding Duurzame Energie. Nu organiseert de stichting Post Hoger Onderwijs Energiekunde opnieuw dit programma. De tweede editie start 4 oktober en wordt geopend door zakenvrouw van het jaar en directeur van de technisch dienstverlener: Aukje Kuijpers. Ze kreeg de prijs omdat ze volgens de jury ‘wezenlijk bijdraagt aan een positieve waardering van het vrouwelijk ondernemerschap in Nederland’.

Wilt u ook meer duurzame kennis in uw organisatie door een incompany-opleiding Duurzame Energie? Neem dan contact op met opleidingsinstituut PHOE of bel naar 035 683 88 33.

Energie Talent Award 2017

02 juni 2017

Ook deze editie van de vakbeurs Energie krijgen aanstormende energietalenten de kans om zichzelf en hun innovatieve projecten onder de aandacht te brengen.

Meer lezen

Aandeel duurzame energie groeit amper

02 juni 2017

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Dit aandeel is vrijwel even groot als het jaar daarvoor.

Meer lezen

Stichting
Post Hoger Onderwijs Energiekunde

Johannes Geradtsweg 17b
1222 PK Hilversum

035 - 683 88 33
info@phoe.nl

© WAT-communicatie