NIEUWS

Kuijpers beloond voor incompany-opleiding Duurzame Energie

27 februari 2018

Technisch dienstverlener Kuijpers heeft zijn incompany-PHOE-opleiding Duurzame Energie afgerond. Ontwerpers, projectleiders en BIM-engineers kregen 26 februari hun diploma’s uitgereikt.

Foto: Kuijpers.nl

Duurzame innovaties, technieken, beleid en subsidies, business cases, monitoring en ‘groene’ advisering aan de klant. Deze en andere onderwerpen kwamen tijdens de incompany-opleiding Duurzame Energie bij Kuijpers aan bod. Bijeenkomsten gingen onder andere over duurzaamheid in actie, biomassa, warmtepompen, energieopslag en wind- en zonne-energie. Na een kick-off vorig jaar september in de Efteling, waar Kuijpers onder andere aan de Aquanura-waterattractie werkte, zijn cursisten 26 februari tijdens de diploma-uitreiking beloond voor hun harde werk.

Ambitie voor energieneutrale en gezonde installaties
De technisch dienstverlener wil dat cursisten van de opleiding het duurzame aanspreekpunt worden van hun eigen vestigingen. Daarmee wordt de kennis van de hele organisatie vergroot, aldus Kuijpers. “Het is onze ambitie om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Als technisch dienstverlener hebben wij de taak om verder te denken en onze klanten mogelijkheden aan te bieden die daar bij passen. Ook vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze mensen. Daarom hebben 15 collega’s de Post-HBO opleiding Duurzame Energie gevolgd. Deze opleiding is georganiseerd in samenwerking met opleidingsinstituut PHOE. Alle vijftien studenten zijn geslaagd voor de opleiding waarbij onderwerpen zoals duurzame innovaties, beleid en subsidies, monitoring en advisering aan de klant aan bod zijn gekomen. Dit alles met een focus op de gebouwde omgeving. Van harte gefeliciteerd!”

Energie Talent Award 2017

02 juni 2017

Ook deze editie van de vakbeurs Energie krijgen aanstormende energietalenten de kans om zichzelf en hun innovatieve projecten onder de aandacht te brengen.

Meer lezen

Aandeel duurzame energie groeit amper

02 juni 2017

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Dit aandeel is vrijwel even groot als het jaar daarvoor.

Meer lezen

  Stichting
  Post Hoger Onderwijs Energiekunde

PHOE secretariaat APPRHBB
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

035 - 542 75 29
info@phoe.nl

© WAT-communicatie