NIEUWS

Incompany Energiebeheer ENGIE wederom succes

5 oktober 2018

Voor de derde keer zijn voor de incompany-opleiding ENGIE Energiebeheer diploma’s en certificaten uitgereikt aan geslaagde cursisten. Wilt u ook uw energiegebruik beter beheren? Meld u nu aan voor de avondopleiding!

Op 28 september zijn de cursisten van de incompany-opleiding ENGIE Energiebeheer in het zonnetje gezet. Het is de derde keer dat de energieleverancier met stichting Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE) deze incompany-opleiding organiseert, waar PHOE u eerder al meer over vertelde. Deze keer mochten acht cursisten die de opleiding met goed gevolg hebben afgerond het deelcertificaat van PHOE in ontvangst nemen. Zes cursisten hebben ook de facultatieve kopopleiding Energiebeheer met goed gevolg afgerond en ontvingen daarom het landelijk erkende diploma.

Groeiende behoefte consultants en engineers
ENGIE wil zich vanuit haar energietransitiestrategie bij klanten manifesteren met een integrale aanpak. De energieleverancier geeft met de opleiding Energiebeheer prioriteit en invulling aan de groeiende behoefte naar (energie)consultants en maintenance engineers.

Benieuwd naar het volledige programma van de opleidingen van PHOE? Wij sturen het u graag toe, mail hiervoor info@phoe.nl. Wij ontmoeten u in Hilversum!

Energie Talent Award 2017

02 juni 2017

Ook deze editie van de vakbeurs Energie krijgen aanstormende energietalenten de kans om zichzelf en hun innovatieve projecten onder de aandacht te brengen.

Meer lezen

Aandeel duurzame energie groeit amper

02 juni 2017

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Dit aandeel is vrijwel even groot als het jaar daarvoor.

Meer lezen

Stichting
Post Hoger Onderwijs Energiekunde

Johannes Geradtsweg 17b
1222 PK Hilversum

035 - 683 88 33
info@phoe.nl

© WAT-communicatie