NIEUWS

Incompany Energiebeheer ENGIE wederom succes

5 oktober 2018

Voor de derde keer zijn voor de incompany-opleiding ENGIE Energiebeheer diploma’s en certificaten uitgereikt aan geslaagde cursisten. Wilt u ook uw energiegebruik beter beheren? Meld u nu aan voor de avondopleiding!

Op 28 september zijn de cursisten van de incompany-opleiding ENGIE Energiebeheer in het zonnetje gezet. Het is de derde keer dat de energieleverancier met stichting Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE) deze incompany-opleiding organiseert, waar PHOE u eerder al meer over vertelde. Deze keer mochten acht cursisten die de opleiding met goed gevolg hebben afgerond het deelcertificaat van PHOE in ontvangst nemen. Zes cursisten hebben ook de facultatieve kopopleiding Energiebeheer met goed gevolg afgerond en ontvingen daarom het landelijk erkende diploma.

Groeiende behoefte consultants en engineers
ENGIE wil zich vanuit haar energietransitiestrategie bij klanten manifesteren met een integrale aanpak. De energieleverancier geeft met de opleiding Energiebeheer prioriteit en invulling aan de groeiende behoefte naar (energie)consultants en maintenance engineers.

Energie Talent Award 2017

02 juni 2017

Ook deze editie van de vakbeurs Energie krijgen aanstormende energietalenten de kans om zichzelf en hun innovatieve projecten onder de aandacht te brengen.

Meer lezen

Aandeel duurzame energie groeit amper

02 juni 2017

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Dit aandeel is vrijwel even groot als het jaar daarvoor.

Meer lezen

  Stichting
  Post Hoger Onderwijs Energiekunde

p/a Tielekeshoeven 33
5242 KB  ROSMALEN

073 - 521 58 63
info@phoe.nl

© WAT-communicatie