NIEUWS

Incompany Duurzame Energie voor installateur Kuijpers

02 juni 2017

Dit najaar organiseert PHOE een incompany-opleiding Duurzame Energie voor installatiebedrijf Kuijpers.

Kuijpers is een familiebedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een van de marktleiders van de sector. De missie van de installateur is om een bijdrage te leveren aan een gezonde omgeving om in te werken, leren en beleven. Hiertoe heeft het bedrijf de ambitie  om in de toekomst alleen nog energie neutrale en gezonde installaties te realiseren.

Meer kennis en vaardigheden
Het installatiebedrijf heeft al veel kennis als het gaat om energiebesparing en verduurzaming maar wil met behulp van de post-HBO opleiding Duurzame Energie de medewerkers nog meer kennis en vaardigheden meegeven om zo klanten zo goed mogelijk te adviseren.

Energietransitie vraagt om energiekennis!

02 juni 2017

Deze zomer verzorgt de Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE), een samenwerking tussen hogescholen, universiteiten, kennisinstellingen en brancheverenigingen, weer de compacte Summer courses Energiebeheer & Duurzame Energie. Breng uw zomer nuttig door en vergroot uw energiekennis!

Meer lezen

Cursisten over ENGIE incompany Energiebeheer

02 juni 2017

Wat neem je mee van een opleiding in je dagelijkse werk? PHOE vroeg het twee cursisten van de ENGIE incompany-opleiding Energiebeheer. “Je ziet beter waar een besparingstraject op kan slagen of stuk lopen.”

Meer lezen

  Stichting
  Post Hoger Onderwijs Energiekunde

PHOE secretariaat APPRHBB
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

035 - 542 75 29
info@phoe.nl

© WAT-communicatie