NIEUWS

Groener de zomer door met Summercourse Duurzame Energie

08-05-2017

Ook deze zomer starten wij weer met een Summercourse Duurzame Energie. Wel zin om uw duurzame kennis te verdiepen maar in de avonduren geen tijd? Dan is deze Summercourse zeker iets voor u!

In een week krijgt u alle modules overdag voorgeschoteld, een week later doet u al tentamen. Combineer deze zomer het nuttige met het aangename en maak van uw zomer een duurzame zomer!

Benieuwd naar het programma? Wij sturen het u graag toe! Mail uw vraag naar info@phoe.nl of bel naar (035) 683 88 33. Wij ontmoeten u graag in Hilversum!

Opleiding energie besparen bij bedrijven vernieuwd

07 september 2016

Waar let je als toezichthouder of handhaver op wanneer je een bedrijf controleert op gas- en elektragebruik? En wat doe je als je ziet dat een bedrijf flink op energie kan besparen? Deze thema’s staan centraal in  de onlangs vernieuwde cursus over energiebesparing bij bedrijven.

Meer lezen

PHOE Duurzame Energie voorjaarseditie van start

07 september 2016

De voorjaarseditie van de post-Hbo opleiding Duurzame Energie is 7 maart begonnen. Een tiental deelnemers, opvallend veelal heren en deze editie slechts één dame, zetten de komende weken hun tanden in de diverse duurzame toepassingsmogelijkheden.

Meer lezen

Stichting
Post Hoger Onderwijs Energiekunde

Johannes Geradtsweg 17b
1222 PK Hilversum

035 - 683 88 33
info@phoe.nl

© WAT-communicatie