NIEUWS

Geen technicus? Geen probleem!

17 december 2018

Wilt u zich aanmelden voor de PHOE-opleiding Energiebeheer, maar heeft u geen technische of fysische achtergrond? Meld u dan aan voor de Doorstroomminor Thermodynamica en u kunt aan de slag!

Om deel te nemen aan de Post HBO-opleiding Energiebeheer van de stichting PHOE is een ’technische en fysische achtergrond op tenminste HBO-niveau’ gewenst. Voor geïnteresseerden in de opleiding Energiebeheer met met een minder goed aansluitende achtergrond blijken met name de thermodynamicavakken een struikelblok te zijn. Door het volgen van de Doorstroomminor (een dag) wordt dit voorkomen.

Meer begrip van thermodynamica
Na afloop van de Doorstroomminor is de deelnemer in staat om de onderdelen van Thermodynamica van de Post HBO-opleiding Energiebeheer met succes te volgen en vraagstukken te beantwoorden. De Doorstroomminor is ook geschikt voor deelnemers die voor andere doeleinden meer begrip van thermodynamica willen hebben.

De Doorstroomminor staat gepland op dinsdag 8 januari 2019. Interesse? Meld u nu aan!

Energie Talent Award 2017

02 juni 2017

Ook deze editie van de vakbeurs Energie krijgen aanstormende energietalenten de kans om zichzelf en hun innovatieve projecten onder de aandacht te brengen.

Meer lezen

Aandeel duurzame energie groeit amper

02 juni 2017

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Dit aandeel is vrijwel even groot als het jaar daarvoor.

Meer lezen

  Stichting
  Post Hoger Onderwijs Energiekunde

PHOE secretariaat APPRHBB
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

035 - 542 75 29
info@phoe.nl

© WAT-communicatie