NIEUWS

ENGIE incompany reikt diploma’s uit

27 september 2017

Foto: Engie.nl

Cursisten van de ENGIE incompany-opleiding Energiebeheer worden binnenkort beloond voor hun harde werk. Op 17 oktober worden de diploma’s uitgereikt.

Het is de tweede editie van de incompany-opleiding Energiebeheer bij ENGIE die succesvol is afgerond. Met een bewezen inhoud en formule en opgefriste groepsindeling gingen cursisten sinds april aan de slag met thermodynamica, conversietechnieken, elektrotechniek, luchtbehandeling en bouwfysica. Ook leerden ze een energiebalans opstellen en kwamen niet-technische onderwerpen aan bod die een energiebeheerder niet kan missen. Denk daarbij aan advieskunde, management en bedrijfseconomie. Lees hier wat twee cursisten van de opleiding meenemen in hun dagelijkse werk. 

Toegevoegde waarde
Cursisten die met succes de twee deelexamens en excursie afrondden, krijgen op 17 oktober in Bunnik hun diploma. Projectcoördinator van de PHOE-opleiding Elmer van Krimpen zal de middag inleiden, waarna Bart-Jan Freriks, algemeen directeur Regio-West van ENGIE vertelt over de toegevoegde waarde van incompany-opleidingen. PHOE-voorzitter Harrie van Hout overhandigt de cursisten vervolgens hun diploma’s.

Energie Talent Award 2017

02 juni 2017

Ook deze editie van de vakbeurs Energie krijgen aanstormende energietalenten de kans om zichzelf en hun innovatieve projecten onder de aandacht te brengen.

Meer lezen

Aandeel duurzame energie groeit amper

02 juni 2017

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Dit aandeel is vrijwel even groot als het jaar daarvoor.

Meer lezen

  Stichting
  Post Hoger Onderwijs Energiekunde

PHOE secretariaat APPRHBB
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

035 - 542 75 29
info@phoe.nl

© WAT-communicatie