NIEUWS

Energietransitie vraagt om energiekennis!

02 juni 2017

Deze zomer verzorgt de Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE), een samenwerking tussen hogescholen, universiteiten, kennisinstellingen en brancheverenigingen, weer de compacte Summercourses Energiebeheer & Duurzame Energie. Breng uw zomer nuttig door en vergroot uw energiekennis!

Summercourse Energiebeheer (start 10 juli)
Energiebesparing is actueler dan ooit. Steeds meer bedrijven zoeken naar manieren om het energiegebruik en de energiekosten te reduceren. De noodzaak tot energiebesparing beheerst ook de politieke agenda’s. Een energieconsulent moet de vaardigheid bezitten om het energieverbruik als geheel te kunnen beschouwen en te beoordelen. De Post-HBO-opleiding Energiebeheer van PHOE zorgt voor optimale besparing, verduurzaming en inkoop van energie. De docenten zijn afkomstig uit advieswereld, industrie, overheden. De opleidingsdata zijn 11, 12, 13, 17, 18, 19, 20 en 24 juli. Hier vindt u meer informatie over deze summercourse.

Summercourse Duurzame Energie (start 25 juli)
Duurzame energietoepassingen zijn een must voor de energietransitie. Maar welke duurzame toepassingen zijn er? En wat zijn hierbij de aandachtspunten? Hoe bereken je de terugverdientijden? Welke subsidies zijn er op dit moment? Al deze vraagstukken worden behandeld in de Post-HBO opleiding Duurzame Energie van de PHOE. Toonaangevende experts brengen u op de hoogte van de diverse duurzame toepassingsmogelijkheden. De opleidingsdata zijn 25, 26, 27, 28 juli en 3 augustus. Hier vindt u meer informatie over deze summercourse.

Een PHOE opleiding biedt u:

  • een erkend Post-HBO diploma met bewezen marktwaarde
  • kennismaking met topexperts uit de (duurzame) energiemarkt als docent
  • ingang tot een dynamisch en nieuw netwerk
    toegang tot digitale leeromgeving
  • een kosteloos  lidmaatschap 2017 van de branchevereniging voor energieadviseurs FedEC

Benieuwd naar het volledige programma van een van de Summercourses? Wij sturen het u graag toe, mailen kan naar info@phoe.nl.

Energie Talent Award 2017

02 juni 2017

Ook deze editie van de vakbeurs Energie krijgen aanstormende energietalenten de kans om zichzelf en hun innovatieve projecten onder de aandacht te brengen.

Meer lezen

Aandeel duurzame energie groeit amper

02 juni 2017

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Dit aandeel is vrijwel even groot als het jaar daarvoor.

Meer lezen

  Stichting
  Post Hoger Onderwijs Energiekunde

PHOE secretariaat APPRHBB
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

035 - 542 75 29
info@phoe.nl

© WAT-communicatie