NIEUWS

Duurzame Energie incompany bij Kuijpers

18 juli 2017

Foto: Kuijpers heeft meegewerkt aan de Aquanura-attractie in de Efteling. 

PHOE organiseert vanaf september een incompany variant van de post-HBO opleiding Duurzame Energie. Op 7 september zal dit middels een speciaal kick off-programma starten vanuit de Efteling.

Het pretpark in Kaatsheuvel is de aangewezen plaats om de incompany-opleiding te beginnen. De technisch installateur heeft er immers diverse installaties gerealiseerd. Na de kickoff in de Efteling wordt de incompany-opleiding vervolgd tot september op verschillende locaties van Kuijper in Brabant. De deelnemers van deze opleiding hebben diverse achtergronden, variërend van ontwerpers en  projectleiders tot BIM-engineers.

Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het organiseren van een incompany-opleiding? Neem dan contact op met de projectcoördinator Denise Landzaat, 035 683 88 33 of mail naar dlandzaat@fbbv.nl.

Energie Talent Award 2017

02 juni 2017

Ook deze editie van de vakbeurs Energie krijgen aanstormende energietalenten de kans om zichzelf en hun innovatieve projecten onder de aandacht te brengen.

Meer lezen

Aandeel duurzame energie groeit amper

02 juni 2017

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Dit aandeel is vrijwel even groot als het jaar daarvoor.

Meer lezen

Stichting
Post Hoger Onderwijs Energiekunde

Johannes Geradtsweg 17b
1222 PK Hilversum

035 - 683 88 33
info@phoe.nl

© WAT-communicatie