NIEUWS

Duurzame Energie en Energiebeheer in de startblokken

25 september 2018

Ook deze herfst biedt opleidingsinstituut Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE) u weer de herfst/winter opleidingen Energiebeheer & Duurzame Energie. Neem een voorsprong op uw collega’s en draag uw steentje bij aan de energietransitie!

Energiebeheer (start 29 oktober)
Een goede energieconsulent kan energiegebruik op detail én in zijn geheel doorzien en beoordelen. Met de post-HBO-opleiding Energiebeheer leert u van docenten uit het bedrijfsleven, de industrie en de overheid alles over optimale besparing, verduurzaming en energie-inkoop. Hier vindt u meer informatie over deze avondopleiding op de maandagavond.

Op woensdag 17 oktober is er voor deelnemers met een minder goede aansluiting op Energiebeheer een speciale facultatieve voorbereiding dag, de Doorstroomminor Thermodynamica, meer informatie vindt u hier.

Opleiding Duurzame Energie (start 30 oktober)
De energietransitie vraagt om duurzame energie in woningen en bedrijven. Maar welke duurzame toepassingen zijn er eigenlijk? Hoe snel zijn ze terugverdiend en welke subsidies zijn mogelijk? Toonaangevende experts beantwoorden deze vragen in de post-HBO-opleiding Duurzame Energie. Hier vindt u meer informatie over deze opleiding op de dinsdagavond.

Wat biedt een PHOE-opleiding u?
-Een erkend post-HBO-diploma met bewezen marktwaarde
-Topexperts uit de (duurzame) energiemarkt als docent
-Ingang tot een dynamisch en nieuw netwerk
 -Toegang tot de digitale leeromgeving van PHOE
-Een kosteloos jaarlidmaatschap van de vereniging voor energieadviseurs FedEC

Benieuwd naar het volledige programma van de avondopleidingen? Wij sturen het u graag toe, mail hiervoor info@phoe.nl. Wij ontmoeten u in Hilversum!

Energie Talent Award 2017

02 juni 2017

Ook deze editie van de vakbeurs Energie krijgen aanstormende energietalenten de kans om zichzelf en hun innovatieve projecten onder de aandacht te brengen.

Meer lezen

Aandeel duurzame energie groeit amper

02 juni 2017

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Dit aandeel is vrijwel even groot als het jaar daarvoor.

Meer lezen

  Stichting
  Post Hoger Onderwijs Energiekunde

p/a Tielekeshoeven 33
5242 KB  ROSMALEN

073 - 521 58 63
info@phoe.nl

© WAT-communicatie