NIEUWS

ENGIE incompany reikt diploma’s uit

27 september 2017

Foto: Engie.nl

Cursisten van de ENGIE incompany-opleiding Energiebeheer worden binnenkort beloond voor hun harde werk. Op 17 oktober worden de diploma’s uitgereikt.

Het is de tweede editie van de incompany-opleiding Energiebeheer bij ENGIE die succesvol is afgerond. Met een bewezen inhoud en formule en opgefriste groepsindeling gingen cursisten sinds april aan de slag met thermodynamica, conversietechnieken, elektrotechniek, luchtbehandeling en bouwfysica. Ook leerden ze een energiebalans opstellen en kwamen niet-technische onderwerpen aan bod die een energiebeheerder niet kan missen. Denk daarbij aan advieskunde, management en bedrijfseconomie. Lees hier wat twee cursisten van de opleiding meenemen in hun dagelijkse werk. 

Toegevoegde waarde
Cursisten die met succes de twee deelexamens en excursie afrondden, krijgen op 17 oktober in Bunnik hun diploma. Projectcoördinator van de PHOE-opleiding Elmer van Krimpen zal de middag inleiden, waarna Bart-Jan Freriks, algemeen directeur Regio-West van ENGIE vertelt over de toegevoegde waarde van incompany-opleidingen. PHOE-voorzitter Harrie van Hout overhandigt de cursisten vervolgens hun diploma’s.

Wilt u meer weten over de kansen van een incompany-opleiding Energiebeheer? Neem dan contact op met Elmer van Krimpen via mail of telefoon op 035 – 683 88 33.

Energie Talent Award 2017

02 juni 2017

Ook deze editie van de vakbeurs Energie krijgen aanstormende energietalenten de kans om zichzelf en hun innovatieve projecten onder de aandacht te brengen.

Meer lezen

Aandeel duurzame energie groeit amper

02 juni 2017

Het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen in Nederland is in 2016 uitgekomen op 5,9 procent. Dit aandeel is vrijwel even groot als het jaar daarvoor.

Meer lezen

Stichting
Post Hoger Onderwijs Energiekunde

Johannes Geradtsweg 17b
1222 PK Hilversum

035 - 683 88 33
info@phoe.nl

© WAT-communicatie